Soutěžte a hlasujte

 
Šlapeme, jedeme!
Vážené dámy, vážení pánové,
nominace do SMEs4FUTURE byly ukončeny, teď už se bude hlasovat o postup do dalšího kola, viz níže. 
Ve čtvrtek 18. května si pěkně mákneme na kolech, následně si ještě víc mákneme na bečce a grilovačce pod Matterhornem ve firmě Iva Hutiry.
A teď pozor: Přijdou mezi nás nejkrásnější a nejlepší česká basketbalistka Petra Záplatová ze Žabin Brno, legendy naší mistrovské Flinty – míčový virtuos Karel Jarůšek a klidná síla v brance Pepa Hron a také Milan Nový, náš nejlepší hokejový kanonýr a frajer, kterej udělal v Poldi za sezónu 90 bodů a v Capitals 50… Přihlaste se zde.
A teď zase pozor: Soutěžíme o dárkový poukaz na ruční mytí (auta!!!) v Ozzakově myčce. Poukaz vyhraje 5. v pořadí, který/á uhodne, v jaké naší členské firmě se tato myčka Mariana Bednaříka nachází.
Jsme Vaše RHKB. Nehledáme, nacházíme!
Čenda
SOUTĚŽ SMEs4FUTURE
210 společností se uchází o přízeň v soutěži malých a středních firem. Máte možnost vybrat 5 svých favoritů a poslat je do dalšího kola soutěže. 
GO GREEN!
Na komoře v pondělí 15. května proběhnou konzultace Ekotema Group na téma ekologické certifikace. Jsou to účelně, anebo zbytečně vynaložené náklady? Poslední volné místo bezplatných konzultací může být Vaše. 
GO GREEN!
16.–17. května se světovými osobnostmiať už ve Vídni, anebo online. Panely na téma klimatická změna, mír a bezpečnost, cirkulární ekonomika. Ale také B2B a business. 
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
DPH a cla, obchodní mise do Maďarska, Speed Match s Turky, úvěr na rozvoj a modernizaci, konkrétní poptávky a nabídky a výběrová řízení ze zahraničí.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size