Snad nechcete patřit mezi 57 % firem,

 
které by s největší pravděpodobností ukončily svou činnost!
Vážené dámy, vážení pánové,
ano, dnešní nadpis je strašidelný, ale bohužel mnoho firem tuto oblast velmi podceňuje, následky mohou být fatální. Jsme součástí Evropského digitálního inovačního hubu na kyberbezpečnost a připravujeme pro Vás v této souvislosti balíčky služeb. Viz níže.
Last minute šance potkat se s majitelem Žabin Brno Radkem Šírem, tváří klubu Petrou Záplatovou a dalšími hráčkami ve čtvrtek 8. 6., bude to parádní akce, grilovačka, vínko, pivečko, networking!
Připravujeme pro Vás podnikatelské setkání na golfu. Rezervujte si termín 15. září. Přijde i horolezec Radek Jaroš!
A podívejte se na špičkovou a bohulibou činnost skvělého podnikatele, borce a kamaráda s velkým srdcem Radka Vaníčka, využijte služeb jeho firmy a chráněnky, viz níže.

Jsme Vaše RHKB. Autonomní a autentický systém!
Čenda
WORSKHOP
které uvádí, že problémy s kyber-netickou bezpečností by měly vážný negativní dopad na jejich podnikání? Množství kyberútoků roste! Víme, co se šíří, co se na nás valí a poradíme jak se na to připravit. Bezplatný workshop 15. června.
ČLENOVÉ PRO ČLENY
Dárek potěší každého a hezky zabalený dárek dvojnásob. Dárková balení jako nová aktita členské firmy Učebnice Vaníček jsou prostě srdcovka.
WORKSHOP
Naučte se na této síti pracovat a dělat business či kariéru. Přihlaste se na workshop 21. června.
DOTACE
je maximální částka, kterou mohou firmy dostat z dotace v rámci výzvy Spolupráce škol a firem. Výzva byla již spuštěna a malým společnostem může pokrýt až 70 % nákladů.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Výzva Marketing, na veletrh Automatica, pařížská Air Show, konzultace s ekonomickými diplomaty i zástupci CzechTrade a zahraniční nabídky a poptávky.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size