VIP vstupenky!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
pořád ještě letně, prázdninově a lehce mimoběžně. Náš čestný předseda představenstva Miloš Škrdlík, majitel Maloobchodní sítě BRNĚNKA, spolupracuje na mnoha úrovních s Tomášem Vicanem, majitelem vinařství, Vinné galerie, která bude na podzim slavit 20. výročí své existence, a filmovým producentem. Miloš se na nás v této souvislosti obrátil s velmi zajímavou a lákavou nabídkou:

V sobotu večer 19.8. se v rámci veletrhu Styl a Kabo uskuteční v areálu brněnského výstaviště GARDEN Párty, tedy zahájení veletrhů v neformální atmosféře! V párty stanu připraveném speciálně na tuto akci si můžete vychutnat výborné občerstvení, které pro Vás chystá hotel Quality, ochutnat skvělá vína z vinařství VICAN, dát si neskutečně dobrou zmrzlinu – CAMPANI – gelato di Clara nebo si otestovat drinky na barmanské show! K tomu všemu Vám zahraje hudebník Thom Artway a večer zakončí DJ Lais. Začátek v 18:30!
 
Kdo má zájem o vstupenky v režimu VIP (!) na tuto skvělou akci, hlaste se prosím přímo na kontakt:
 
Mgr. Lenka Maloňová - events, sales & marketing manager Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel.: 724 306 029
 
Jojo, Styl a Kabo: Hezký holky s nohama až na zem, bohatí kluci, co mají ramena přes celý záda, drahý auta, co vypadají jak vesmírný koráby, zpěvy, tance, plamínky v očích a tak… Nuže?
 
Jsme Vaše RHKB. Mačkáte z nás to nejlepší!
 
Čenda
PRACOVNÍ VELETRH
Navštivte největší veletrh práce a služeb pro anglicky mluvící expaty v ČR. Získejte do svého pracovního kolektivu nové zaměstnance, případně využijte některého z nabízených workshopů.
SRPNOVÉ EXPORTNÍ PŘÍLEŽITOSTI
Podívejte se do dalšího vydání našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu. Naleznete zde novinky pro zkušené i začínající exportéry.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size