Vítr do plachet

 
i volnoběh...
Vážené dámy, vážení pánové,
tento týden proběhlo setkání naší platformy Life Sciences 4.0,  byla to nadupaná akce. Na 4 desítky zástupců univerzit, farmaceutických i biotechnologických firem a telemedicíny se sešlo a formulovalo směřování platformy, dlouze a vášnivě diskutovalo. Jen houšť a větší kapky, oblast živých věd má pro naše město a region kruciální význam! Více se dočtete na webu.
Čeká nás teď pracovně trochu méně hektické období, ale již se plní náš kalendář akcí na září.
Zpravodaj pošleme až koncem srpna, ale na RHKB vždy někoho zastihnete po celé prázdniny. Celní jede bez přestávky, jak jste zvyklí.
Jako vždy začínáme toto období naší univerzální hymnou, repráky nahlas a jedem.

Jsme Vaše RHKB. Krásné léto!
Čenda
PS Ještě dnes máte možnost vyplnit dotazníky do soutěže SMEs4FUTURE.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v novém čísle našeho e-zpravodaje Centra mezinárodního obchodu.
Podívám se na příležitosti!
GO GREEN!
Členská společnost Eng.Co.Cz má zájem vytvořit think tank týkající se energetiky a zelených technologií. Chcete se do něj zapojit? Vyplňte dotazníky, abychom věděli, která témata Vás zajímají.
PODCASTY
Kdybyste se náhodou nudili,
tak si můžete poslechnout podcasty BRNO INDUSTRY 4.0 s tématy průmyslu 4.0 a digitalizace, Life Sciences 4.0 o trendech moderní farmacie, anebo témata energetiky a udržitelnost naší členské firmy PKV Build.
 
DOBROČINNOST
je název charitativního běhu, který organizuje členská společnost STAREZ – SPORT na podporu Sociálního nadačního fondu. Hledá další partnery.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size