Okurková sezona odpískána?

 
Vážně i nevážně, fotbalově i byznysově!
Vážené dámy, vážení pánové,
mám radost, že Brno spolu s Jihomoravským krajem získalo ocenění European Entrepreneurial Region 2024. Byla oceněna zejména dlouhodobá strategie podpory podnikání a inovací v regionu. Ty přispívají k větší odolnosti, udržitelnosti a digitalizaci firem.
Spolu se společností PORTIVA a.s. jsme se stali minoritními akcionáři fotbalového klubu FC Zbrojovka Brno. Proč? Protože FCZB je nedílnou, ba dokonce integrální součástí politického, společenského, ekonomického, kulturního a sportovního provozu našeho regionu a města. A její současná pozice je nedůstojná. Je potřeba to zásadním způsobem změnit!
Sportovní (fotbalový) duch byl a je jedním z hybatelů i ve firmě ASIO. Jejich dokureality ke 30. výročí od založení určitě stojí za zhlédnutí, svlékl totiž jejich zakladatele donaha!
Jsme Vaše RHKB. Naším univerzálním algoritmem je 365/24/7 s Vámi a pro Vás!
Čenda
NOVÁ PRÁVNÍ ÚPRAVA
Ptali jste se: Jak rozumět limitu 50 zaměstanců? Kromě zaměstnanců na HPP se započítávají i zaměstnanci pracující na částečný úvazek nebo na dohody a agenturní zaměstnanci. Další dotazy zodpoví článek a workshop.
KONTAKTNÍ SETKÁNÍ
další ročník Kontakt-Kontrakt při MSV. Máme již přes padesátku přihlášených. Chcete-li svou návštěvu MSV efektivně napěchovat schůzkami, pak byste rozhodně neměli svou účast zahrát do autu.
GO GREEN!
ale i podzimní hodinové konzultace:
Které téma pro bezplatnou konzultaci Vás zajímá?
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
ale i skelná vata, výroba ortopedické obuvi, vstřikování plastů, IT a cloud a mnoho dalších.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size