Známe ty nejlepší z nejlepších!

 
Jsou to naše ultimátní HVĚZDY!
Vážené dámy, vážení pánové,
známe už 10 nejlepších firem v Jihomoravském kraji (uvedené pořadí je zatím pouze abecední)! Teď ještě firmy čekají osobní návštěvy ostrých hodnotitelů a auditorů. Moc děkuji za účast v soutěži malých a středních podniků SMEs4FUTURE všem zapojeným společnostem a gratuluji těm, které se v lítém boji umístily na předních příčkách. Velký dík patří Jihomoravskému kraji za finanční podporu této prestižní soutěže.
Rezervujte si termín 30. listopadu v Redutě, kde slavnostně vyhlásíme konečné pořadí firem. Bude to velké a nezapomenutelné, součástí této megaakce bude i pasování nových členských společností a špičkové divadelní představení.
A teď GEOtest podruhé: Tato naše členská skvělá firma získala miliardovou zakázku – bude odstraňovat starou toxickou skládku v Bratislavě!
Drazí přátelé, buďte na příjmu, během podzimu bude jedna akce za druhou, válec jede!

Jsme RHKB. Vždy s Vámi a pro Vás, bez sebemenšího kompromisu!
Čenda
KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST
Právě tolik společností přiznalo, že problémy s kybernetickou bezpečností by přivodily ukončení jejich podnikání. Což takhle problémům předcházet? Bezplatný workshop již 20. září.
KONTAKTNÍ SETKÁNÍ
bylo vyžádáno mezi účastníky Kontakt-Kontrakt. Máte na výběr mezi 175 účastníky z 18 zemí. A přibývají další. Už jste mezi nimi?
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Vodíkový průmysl i palivové články, klimaticky odolnější města, automotive v zemích střední Evropy, zelený veletrh v Lyonu a další.
DOBROČINNOST
Nadační fond Emil děkuje všem, kteří podpořili Evropské hry handicapované mládeže Emil Open. Mrkněte na video, jaká byla skvělá atmosféra.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size