Novela, kyberbezpečnost, b2b
WEBINÁŘ
Doležal & Partners připravuje webinář na změny v zákoníku práce – home office, dohody, změny práv a povinností, doručování písemností. Bezplatný webinář 14. září.
KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST
Proč není dobrým nápadem svěřit to IT oddělení? Jak chránit informace a zajistit kontinuitu byznysu? První bezplatný workshop v rámci akademie kybernetické bezpečnosti již 20. září.
KONTAKTNÍ SETKÁNÍ
už se přihlásilo na tradiční b2b akci konanou při MSV Kontakt-Kontrakt. Jste mezi nimi?
AKCE ČLENŮ – SOUTĚŽ O VSTUPENKY
Výjimečnou akci zaměřenou na osobní rozvoj, inspirativní příběhy, život, práci a podnikání organizuje naše nová členská firma Mediaportal s.r.o. Dvě volné vstupenky na Festival MyFace (9. září) poskytne tomu, kdo nejrychleji odpoví na otázku: Jak se jmenuje nejjasnější hvězda noční oblohy?
SLUŽBY ČLENŮM
Proč nevyužít některého ze sálů na RHK Brno? Máte na výběr od jednací místnosti pro 8, školicích místností pro 20–26 až po velký sál pro 80 osob.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Veganská kůže, laserová zařízení, jablka a hrušky, vruty a šrouby, ortopedická obuv, instalace i údržba IT systémů a mnohé jiné. Také exportní akce: webinář o obchodních příležitostech v tureckém Kocaeli a další.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size