30 tisíc korun!
Vážené dámy, vážení pánové,
hole-in-one sice na námi pořádaném turnaji Digitalizujte a robotizujte s RHKB! nikdo nezahrál, ale úsměvy na fotografiích nasvědčují tomu, že atmosféra byla skvělá. Jsem také velmi rád, že jsme měli možnost debatovat s Honzou Zámečníkem, náměstkem hejtmana JMK.
Putovní pohár ADAX získali za vítězství v turnaji členové flightu M.B.Keramika ve složení: Martin Bezděk, David Bezděk, Tomáš Jízdný a Jiří Symerský. Druhé místo vybojoval firemní flight Kooperativa pojišťovny a třetí flight Albion Cars.
Těší nás, že se na charitativní jamce nadačního fondu Emil vybralo 31 266 , které byly poukázány na účet České golfové asociace hendikepovaných. Chcete-li přispět i Vy, tak zde je možnost.
A teď pozor: Koukejte, jakou vizibilitu nabízí našim firmám basketbalové Žabiny, viz níže.

Jsme RHKB, náš modus operandi: ano je ano, ne je ne, přes to nejede vlak!
Čenda
KONTAKT-KONTRAKT
jsou pozdravy, které se Vám při Kontakt-Kontrakt mohou také hodit. Zavítají sem totiž delegace z Nizozemska i Polska. Můžete s nimi mít schůzku i Vy!
SEMINÁŘ
Na semináři 4. 10. s odborníky ze společnosti Swiss Life Select se dozvíte o výhodách, o tom jak fungují i jak založit svěřenecké fondy.
REPORT
Brno ztrácí na atraktivitě pro nově příchozí korporace, vylidňuje se a počet studentů stagnuje. Tyto nepříliš pozitivní jevy popisuje aktuální report od C&W týkající se brněnského kancelářského trhu.
Chci si celý report přečíst!
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Výplňový materiál, baterie, ukládání energie, dřevo, okna a mnoho dalších v aktuálním čísle příležitostí ze sítě Enterprise Europe Network.
PRO ČLENY VÝHODNĚJI
Všechna utkání basketbalového týmu Žabiny Brno v prestižní soutěži EuroCup Women budou živě vysílána na ČT sport. Chcete reklamu? Žabiny nabízí výhodnější cenu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size