Novinky, kyberbezpečnost, inspirace, otevřené dveře!
Vážené dámy, vážení pánové,
příprava na Kontakt-Kontrakt, který se koná při MSV v Brně, je v plném proudu. Pokud jste do tohoto rozjetého vlaku dosud nenasedli, tak ještě máte příležitost. To by bylo, abyste si mezi více než 320 přihlášenými nevybrali partnera pro byznys!
Při MSV připravujeme také seminář Kyberbezpečnost v průmyslu, viz níže. Průmyslové firmy prosím o vyplnění dotazníku týkajícího se digitalizace a umělé inteligence v průmyslu.
Vaší pozornosti by neměla uniknout konference Digitální a zelená tranzice, viz níže, která je zaměřena na průmyslové podniky.
Uvažujeme o podnikatelské misi do Lotyšska na veletrh TechIndustry (29. 11. – 2. 12.). Měli byste zájem?
A teď pozor: Měl jsem jednání s novou ředitelkou brněnské ZOO Radanou Dungelovou, tato charismatická dáma má obrovský výtlak a naši ZOO mění v respektovanou ochranářskou a vzdělávací instituci, dále viz níže.

Jsme Vaše RHKB. Uvažujeme ve velkých ekonomicko-environmentálně-společenských souvislostech!
Čenda
ZMĚNA LEGISLATIVY
Novela zákoníku práce
Změny v oblasti práce na dálku, dohod a doručování písemností. Pozor, některé změny přicházejí v platnost již 1. října, další až v lednu. Podívejte se na souhrn změn zpracovaný CZERWENKA & PARTNER.
Chci znát legislativní změny!
SEMINÁŘ
Trend digitalizace průmyslu s sebou nese potřebu bezpečného kyberprostoru. Tématy semináře 12. 10. budou legislativa, příklady z praxe, školení a vzdělávání.
KONFERENCE
Inspirujte se úspěšnou digitalizací firem z oborů life sciences a energetiky. Bezplatná konference Digitální a zelená tranzice se uskuteční 21. listopadu. Neopomineme zmínit energetickou optimalizaci, kyberbezpečnost v procesu digitalizace, zelenou tranzici a její legislativní požadavky.
Chci se přihlásit!
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Ve firmě ABB v Ostravě můžete na vlastní oči vidět, jak to vypadá, když lidé a roboty spolupracují. Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít!
VOLNÉ MÍSTO
Zoo Brno si dalo za cíl stát se respektovanou ochranářskou a vzdělávací institucí. Proto hledá do svého týmu zkušeného profesionála, který by jí pomohl vtáhnout Brňany do tohoto silného příběhu a komunikovat poslání moderních zoologických zahrad.
Chci více informací!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size