...účastníků, schůzek, zemí
Vážené dámy, vážení pánové,
dnešním dnem končí jak Mezinárodní strojírenský veletrh, tak i Kontakt-Kontrakt. Tento náš sofistikovaný systém využilo 246 klientů z 22 zemí a zrealizovalo přes 800 obchodních jednání. Kontakt-Kontrakt jsme doplnili středečním večerním networkingovým koktejlem, vládla euforie. Koukněte na video a fotografie ze schůzek i večerního utužování kontaktů. Tímto velmi děkuji šéfovi našich vnějších vztahů Otu Hrdličkovi a jeho týmu za fantastický výkon!
Gratulujeme naší skvělé členské firmě P-D Refractories CZ a.s. k zisku Ceny za průmysl 4.0! Další dvě gratulace směřují do dalších členských subjektů RHKB: Vysokého učení technického Brno a KSK Precise Motion, a.s. za zlaté medaile MSV 2023.
V rámci MSV jsme podepsali memoranda o spolupráci s tureckou Průmyslovou komorou v Kocaeli a ukrajinskou Dněpropetrovskou obchodní a průmyslovou komorou, hostili jsme setkání viceprezidenta HK ČR Michala Štefla s obchodním radou čínské ambasády. Zahraničním delegacím se samozřejmě věnoval i náš předseda představenstva Ladislav Chodák, zde např. rovněž jednání s čínskými obchodními partnery.
I když se ozubené kolečko ještě zcela neodkutálelo, už připravujeme na poslední listopadový den velkolepou událost v Redutě, viz níže.
Jsme RHKB. Váš zdrojový kód.
Čenda
SPOLEČENSKÁ UDÁLOST
Na sv. Ondřeje do Reduty!
Nebudeme se sice věnovat věštění, ale pasování nových členů, vyhlašování výsledků soutěže malých a středních podniků SMEs4FUTURE a zhlédnutí jednoho z nejlepších aktuálně hraných divadelních představení v Brně, Amfitryon. Bude to nezapomenutelné!
To se nemůže obejít beze mne!
KULATÝ STŮL
Seminář o příležitostech pro české firmy při obnově Ukrajiny. Kulatý stůl 13. listopadu na komoře.
SEMINÁŘ
jsou země perspektivní pro české společnosti. Kde příležitosti hledat? Přijďte se k nám na komoru informovat na seminář 1. listopadu.
Chci se přihlásit!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size