Na škopek! Na neples!
Vážené dámy, vážení pánové,
stále ještě je možnost se přihlásit na náš slavnostní večer v Redutě,  ale už připravujeme další společenskou událost, tentokrát tu tradičně vymknutou, poťouchlou, a přesto tak oblíbenou… Zase brněnská kapela Meteor z Prahy, zase kouzelník a zase nějaké nečekané překvapení... Rezervujte si termín 19. ledna 2024 na neplesání. Nedočkaví zájemci si mohou místo rezervovat zde.
Jsme Vaše RHKB. Věříme v tvrdou práci, absolutní energii a nasazení. Ale taky se chceme spolu s Vámi pořádně bavit!
Čenda
WORKSHOP
Nedobytné pohledávky
je něco s čím se čas od času potýká většina firem. Jaké máte možnosti? Rady a tipy jak postupovat při vymáhání. Workhop s Erudit advokátní kanceláří, s.r.o. dne 28. listopadu. Přihlaste se již dnes.
To mne zajímá!
GO GREEN!
Kam s nimi?
Přichází čas přezouvání automobilů. Víte jak správně naložit s nepotřebnými pneumatikami? Už jste slyšeli o zpětném odběru? Společnost ELTMA o tom ví první poslední.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Biopolyoly z odpadní biomasy, průmyslový diamantový šrot, porcelán a tkaniny, diagonální řezání pěny, recyklace biomasy, hliník, svorky a další.
Podívejte se na aktuální číslo!
VZDĚLÁVÁNÍ
1 333 zaměstnanců
z 52 členských společností prošlo školeními v rámci projektu Vzdělávání členů RHK Brno II. Nejoblíbenějšími kurzy byly MS Excel a MS TEAMS.
INDUSTRY CLUSTER 4.0
V Brandýse nad Labem má Continental prvotřídní digitální továrnu. Pro účastníky exkurze otevře své brány a dá nahlédnout pod pokličku.
Chci to vidět na vlastní oči!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size