Reduta, dotace, kyberbezpečnost a Ukrajina
Vážené dámy, vážení pánové,
v úterý jsme uzavřeli smlouvu o partnerství s Generali Českou pojišťovnou, která nám umožní zrealizovat pro Vás další nové akce.
Rovněž v úterý se u nás uskutečnilo jednání Rozšířeného poradního sboru ředitele Střední průmyslové školy chemické Brno Viléma Koutníka. Považuji v této souvislost za zásadní, abychom ještě intenzivněji spolupracovali s odbornými středními školami a učilišti v JMK.
A teď pozor: Včera se uskutečnila návštěva našeho Ladies Clubu ve společnosti místopředsedy představenstva RHKB Petra Kapouna – TRL Space Systems. Byla to nadupaná akce, která nám zprostředkovala setkání se třemi zajímavými dámami z vesmírného průmyslu: Kimberley Sofge (Space Project Manager týmu Voyagers s dlouholetou zkušeností z NASA a DOD USA), Biankou Moldovanu (Space Project Assurance z týmu Explorers) a Francescou Patrizii Bonvissuto (Space System Engineer v týmu Voyagers).

Jsme Vaše RHKB. Vždy s absolutním nasazením a energií!

Čenda
P. S. CzechTrade do své brněnské pobočky, která sídlí v naší budově, hledá posilu. Podívejte se na inzerát.
SPOLEČENSKÝ VEČER
3 v 1
Program v Redutě 30. listopadu bude nabitý: pasujeme nové členy, shlédneme divadelní představení, vyhlásíme výsledky soutěže malých a středních podniků SMEs4FUTURE. Následovat bude raut. Už máte (bezplatné) vstupenky?
Chci tam být!
DOTACE
Přinášíme přehled dotací v oblasti modernizace strojního vybavení i technologií, zpracovala nám ho Regionální poradenská agentura. Že byste raději workshop? Jak na investice do průmyslu 4.0 a digitalizaci své firmy se dozvíte 9. listopadu od RENARDS.
AKADEMIE KYBERNETICKÉ BEZPEČNOSTI
Akademie kybernetické bezpečnosti pokračuje workshopem 22. listopadu. Tušíte, co jsou to informace? Patří mezi aktiva? Jakým hrozbám se v minulosti čelilo a jaké jsou nyní? Jaké druhy bezpečnosti není radno podceňovat?
Chci být v bezpečí!
DELEGACE a KULATÝ STŮL
Ukrajina, Ukrajina
Dne 8. listopadu k nám zavítá podnikatelská delegace z Ivano-Frankivské oblasti. Zastoupeny budou zejména obory potravinářství, pivovarnictví, keramické výroby, nábytkářství a bižuterie. Příležitosti pro české firmy při obnově Ukrajiny představí kulatý stůl 13. listopadu.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size