...rezonují...
Vážené dámy, vážení pánové,
 
osmý ročník naší konference BRNO INDUSTRY 4.0 je minulostí. Digitalizace, odolnost, udržitelnost a kyberbezpečnost byly tématy celého dne a určitě alespoň některé z nich tíží i Vaši firmu. Čtěte, hledejte inspiraci a koukejte na fotky. Byla to konference jako křen a ohlasy na sítích – velká paráda!
 
Chcete zjistit, jak je na tom z hlediska digitalizace, kyberbezpečnosti a udržitelnosti Vaše firma? Využijte našich služeb, nechte si zdarma zpracovat audit a získejte implementační doporučení.
 
A teď pozor ad pasování nových členských firem: Přijali jsme tentokrát opravdu hodně firem, proto jsme připravili další termín pasování nových členů, v rámci doprovodných se budete  moci seznámit s velmi svéráznými a originálními myšlenkami našeho předsedy představenstva Ladislava Chodáka o životě a podnikání v Americe a také Vám představíme úspěchy a plány našeho investičního fondu Adax, který šlape jak hodinky. Chcete-li diverzifikovat volné finance, určitě tento fond doporučujeme Vaší pečlivé pozornosti! Samozřejmou součástí budou neformální networking a konzumace.
 
Jsme Vaše RHKB. Mluvíme málo, říkáme hodně!
Čenda
PASOVÁNÍ NOVÝCH ČLENŮ
Zastavte se u nás 9. dubna, čeká na Vás pasování nových členů, diskuse mezi Markem Morou a Martinem Slaným a samozřejmě networking.
VZDĚLÁVÁNÍ
Přijďte se seznámit s novinkami v pracovním právu. Budeme se věnovat nepeněžním benefitům, směrnici o transparentnosti odměňování i švarcsystému.
DEBATA
Zveme Vás na debatu na téma Přínos (šéf)designéra ve firmě s moderátorem Petrem Šimůnkem, šéfredaktorem Forbes. Kromě inspirativních hostů na zájemce čeká překvapení – speed dating.
SKVĚLÁ NABÍDKA STAREZU!
Naše členská firma STAREZ – SPORT nabízí pronájem rekreačního střediska Jasenka v krásném prostředí CHKO Žďárské vrchy. Středisko je vhodné pro realizaci firemních akcí.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

</ht

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size