...konference jako hrom...
Vážené dámy, vážení pánové,
 
spojili jsme síly s naším partnerem a připravili pro Vás v Brně další ročník velmi oblíbené a tradiční Finanční konference.
 
Přijďte si poslechnout mimo jiné Miroslava Singera, Vladimíra Dlouhého, Ladislava Chodáka, Janu Lvovou, Tomáše Nidetzkého a mnoho dalších inspirativních řečníků. Diskutovat se bude o finančním a změnovém řízení, startupech, financování klasickém a zejména alternativním, M&A, problematice firemních dluhopisů, PPP projektech, proběhne i makroekonomická debata o výzvách tuzemské ekonomiky. Připraven bude unikátní networking.
 
Jsme Vaše RHKB. Však Vy víte!
 
Čenda
ROADSHOW
Přihlaste se, získejte přehled možností digitalizace, znalosti  jednotlivých softwarových produktů a řešení. Načerpejte inspiraci a zkušenosti od těch, kteří již digitalizací prošli.
NABÍDKA ČLENA
Nenechte si ujít skvělý program v podobě mezinárodní vědecké konference, pop-up marketu, veletrhu pracovních příležitostí a spousty dalšího.
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Aktuální zahraniční poptávky, nabídky, tendry, pozvánky na akce a informace pro začínající i zkušené exportéry naleznete v dalším čísle našeho zpravodaje.
VZDĚLÁVÁNÍ
Proč se tolik mluví o ESG? Co to znamená? A co to konkrétně obnáší pro Vaši firmu?
AKTUÁLNĚ
Generali Česká pojišťovna pořádá soutěž SME EnterPRIZE určenou startupům, živnostníkům, mikro, malým a středním podnikům, které v Česku podnikají udržitelným způsobem.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size