...najde
Vážené dámy, vážení pánové,
v pondělí 15. dubna proběhlo tradiční shromáždění delegátů RHKB za účasti 39 Vámi zvolených zástupců našich členských firem. Tradiční byl také program jednání, podívejte se na shrnutí činnosti za loňský rok a plán akcí na ten letošní, velmi zajímavá byla diskuse, čtěte více.
Druhou velmi zajímavou akcí tohoto týdne byl seminář ESG v kostce, který zhodnotil toto aktuální téma z šesti úhlů pohledu. Stručné shrnutí a fotogalerii naleznete zde. Máte-li zájem jít s tímto tématem více do hloubky, pak se podívejte níže.
A chystáme toho pro vás mnohem víc, koukněte na aktuální kalendář akcí, vybrat si můžete například Finanční konferenci, kde vystoupí například Miroslav Singer a Vladimír Dlouhý, kteří se budou věnovat aktuálním tématům ze světa financí.
Vaše RHKB
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Pojďte si s námi vyzkoušet střelbu z brokovnice na letící terč nebo střelbu z luku. Připravena je také grilovačka a samozřejmě bude dostatek prostoru pro navázání nových kontaktů.
SEMINÁŘ
Přihlaste se a získejte komplexní přehled o aspektech spojených s přeshraničním vysíláním zaměstnanců za účelem poskytování služeb v rámci Evropské unie.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Zahraniční firmy hledají v ČR dodavatele ocelových dílů, výrobce bavlněných tkanin či šicí dílnu. Podívejte se, zda nenaleznete příležitost také pro Vás.
BUSINESS SNÍDANĚ
Zastavte se na snídani a získejte informace o novinkách ze světa dluhopisů a prospektů, firemních struktur, holdingů a daňového plánování.
VZDĚLÁVÁNÍ
Energetická data v kontextu nestálých cen energií a tlaku na snižování emisí CO2 sehrávají klíčovou roli. Naučíme vás, jak je efektivně sbírat a získávat z nich informace.
PŘEDSTAVUJEME
Nadační fond Emil připravuje Evropské hry handicapované mládeže. Přečtěte si více a podpořte je! Pomoc nemusí být jen finanční, můžete zapůjčit potřebné vybavení nebo přiložit ruku k dílu.
KURZ
Vyzkoušejte si sestavení vlastního business plánu, zpracování žádosti o úvěr, včetně posouzení ESG aspektů svého podnikání. Pro členy sleva 10 %.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2024 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size