Aktuálně můžete využít řadu zajímavých událostí, ke kterým se lze připojit přes internet v pohodlí Vaší kanceláře či domova: exportní webináře nebo online B2B jednání s potenciálními novými partnery ze zahraničí.

Jde např. o virtuální networkingové akce a platformy našich komorových kolegů s možností předem připravených 1:1 jednání:

Tímto způsobem budete mít možnost a prostor setkat se on-line s dalšími registrovanými účastníky z celého světa (firmy, univerzity / R&D instituce, klastry apod.)


O Japonsku: Využijte nabídku bezplatných webinářů EU-Japan Centre for Industrial Cooperation, prostřednictvím kterých získáte praktické informace ohledně vstupu na japonský trh. Více ZDE.


Představení projektu výstavby nového hlavního města Nusantara: Hlavním cílem online semináře CzechTrade, který proběhne 7. května 2024, je představit stávající ekonomickou situaci v Indonésii a seznámit s projektem výstavby nového hlavního města včetně příležitostí pro české firmy. Více ZDE.


Texas - atraktivní místo pro začátek podnikání v USA: Zvažujete začátek podnikání v Americe? Právě Texas může být ideální destinací. Enterprise Europe Network při Centru pro regionální rozvoj České republiky, Slovak Business Agency společně s European American Chamber of Commerce (Texas) pořádají 22. května 2024 hodinový webinář, který Vás provede klíčovými aspekty podnikání v Texasu. Více ZDE.


Doing business in the United States- what you need to know about the US sustainable energy market: Tento webinář sítě Enterprise Europe Network poskytne 23. května 2024 ucelený pohled na orientaci v právním, tržním, partnerském a regulačním prostředí pro mezinárodní podniky vstupující na americký trh s udržitelnou energií, včetně právních aspektů expanze na americký trh, pochopení trhu s energií ve Spojených státech, budování úspěšných partnerství se společnostmi se sídlem v USA a zkoumání příležitostí v rámci zákona o snižování inflace pro evropské společnosti. Více ZDE.


Ukrajina – aktuální příležitosti pro české exportéry: Praktické informace pro české exportéry zajímající se o ukrajinský trh, analýza aktuální situace v zemi se zaměřením na současné ekonomické klima na Ukrajině, dopady války na český export a jednotlivá odvětví místní ekonomiky, analýza statistiky zahraničního obchodu za loňský rok, obory a projekty, které jsou perspektivní pro export z ČR a také praktické tipy pro obchodování, podnikání obchodních cest, organizace jednání s obchodními partnery a informace o státních iniciativách a programech na podporu podnikání v Ukrajině budou hlavními body webináře, který 23. května 2024 organizuje agentura CzechTrade. Více ZDE.


JAR a NIGÉRIE - jak na úspěšný export: Aktuální exportní příležitosti na trzích Nigérie a Jihoafrické republiky a užitečné tipy z praxe pro české firmy představí 28. května 2024 na online semináři ředitelé zahraničních kanceláří CzechTrade. Více ZDE.


Speed Match International Networking Event 2024: Tato virtuální matchmakingová akce se 28.–29. května 2024 zaměří na letecký, železniční a automobilový průmysl. Jejím cílem je, aby společnosti s podobnými výrobními kapacitami rozšířily vzájemné vztahy a své obchodní sítě. Poskytne příležitost velkým společnostem, malým a středním podnikům, komorám, klastrům, investorům, veřejným institucím a sdružením jedinečnou příležitost navázat obchodní a technologická partnerství prostřednictvím předem naplánovaných 1:1 setkání. Více ZDE.


Ministerstvo zahraničních věcí ČR pro Vás pak rovněž připravuje webináře o příležitostech pro české firmy a individuální konzultace s ekonomickými diplomaty. V jejich rámci Vám zprostředkují informace o konkrétních obchodních příležitostech, perspektivních oborech podnikání či kultuře obchodního jednání. Doporučujeme je proto využít jako základ pro podrobnější znalost podnikatelského prostředí a příležitostí zprostředkované zástupcem České republiky v místě, jehož úkolem je pomoci českým firmám v expanzi na daný trh.

Nadcházející webináře a konzultace MZV:

---


V případě dotazů či zájmu o bližší informace nás neváhejte kontaktovat: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size