Vabox je nové jméno pro to nejlepší ze staré Brněnské Drutěvy.

Cítíte, že vašim výrobkům chybí k dokonalosti krásný obal? Plánujete své obchodní partnery nebo zaměstnance obdarovat něčím speciálním v krabičce s logem své firmy? 

Možná jste zaregistrovali, že Brněnská Drutěva, podnik s více než sedmdesátiletou tradicí, skončila. Nebo neskončila? Radek Vaníček ze členské firmy Učebnice Vaníček se šel původně podívat na prostory, které se po ukončení výroby na Bohunické měly uvolnit, a zastihl v provozu dílnu potahované kartonáže. A byl lapen. Odkoupil všechny potřebné stroje a především získal ty nejšikovnější pracanty. Nyní už více než rok vyrábějí pod značkou Vabox špičkové krabice, krabičky, diplomové desky, knižní boxy a další produkty – vše stále s vysokým podílem ručního zpracování. Firma se zaměřuje na individuální přístup ke každému zákazníkovi i zakázce a vyrobí série už od sto kusů. U dárkových krabic nabízejí i službu naplnění, což je vítaná podpora jejich chráněné dílny. Obsah si můžete samozřejmě dodat, ale firma nabízí i zajištění obsahu (například u vánočních krabiček pro vaše zákazníky nebo zaměstnance).

Pro více informací navštivte web www.vabox.cz, anebo kontaktujte Radka Vaníčka (+420 608 878 681, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

vabox

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size