Our strategic projects

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Read more

Enterprise Europe Network

een bez textu

Read more

Business Club

rhk businessClub verticalColor beztextu

Více

Project Education of Brno RCC‘s members II

vlajkaEU

Read more

Kont(r)akt

 

RHKB Kontrakt logo animace 300px

Více

Latest news

Ve spolupráci se statutárním městem Brnem proběhla v termínu 1. - 9. prosince 2020 za účasti 9 zástupců jihomoravské podnikatelské sféry obchodní mise spojená s jejich představením na mezinárodním veletrhu AEROMART Toulouse. Kromě více než 150 předem domluvených on-line setkání našich a zahraničních firem také prezentovala v rámci doprovodného konferenčního programu ekonomický, inovační a technologický potenciál brněnského regionu a české aerokosmonautiky.

Mezinárodní B2B akce AEROMART Toulouse je tradičně organizovaným setkáním mezi subdodavateli a zadavateli zakázek v leteckém a vesmírném průmyslu. Umožňuje mj. jednání s nákupčími významných firem formou předem odsouhlasených individuálních schůzek a nabízí i řadu dalších příležitostí, jak nalézt nové dlouhodobé obchodní a projektové partnery. Akce se koná každé dva roky v centru leteckého průmyslu v jihofrancouzském Toulouse, letos se s ohledem na koronavirová opatření přesunula do digitálního prostoru.

Aeromart Digital 2020 je globální platforma, která spojuje celý ekosystém aerospace a má mezinárodní přesah. Letos se do ní zapojilo přes 500 vystavovatelů z 35 zemí, mezi nimi nejvýznamnější světoví hráči: Airbus, ATR, Boeing, Liebherr, Leonardo a řada dalších firem z významných a silných leteckých oblastí. Za asistence RHK Brno s podporou ředitele zahraniční kanceláře CzechTrade v Paříži a sektorového manažera pro letecký, kosmický a obranný průmysl z agentury CzechInvest se virtuálních jednání zúčastnili zástupci těchto subjektů se sídlem nebo pobočkou v Jihomoravském kraji: Evektor, spol. s r.o. , Frentech Aerospace s.r.o., G.L. Electronic s.r.o., MapTiler s.r.o., Moravský letecký klastr, o.s., První brněnská strojírna Velká Bíteš, a.s., S&K Tools spol. s r.o., S.A.B. Aerospace s.r.o. a SpoluWorks Perfecta s.r.o.

Tato akce byla realizována za finanční podpory statutárního města Brna v rámci projektu Centrum mezinárodního obchodu.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size