Our strategic projects

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Read more

Enterprise Europe Network

een bez textu

Read more

Business Club

rhk businessClub verticalColor beztextu

Více

Project Education of Brno RCC‘s members II

vlajkaEU

Read more

Kont(r)akt

 

RHKB Kontrakt logo animace 300px

Více

Latest news

RHK Brno ve spolupráci s Velvyslanectvím ČR v Budapešti a Zahraniční kanceláří CzechTrade v Maďarsku zorganizovala za podpory statutárního města Brna 23.–24. května 2023 podnikatelskou misi do Budapešti spojenou s představením osmi našich firem nabízejících municipální řešení pro „smart cities“.

Zástupci společností ASIO NEW, spol. s r.o., CleverFarm, a.s., CzechMath, a.s., ENG.CO.CZ s.r.o., MORAM CZ, s.r.o., MUNIPOLIS s.r.o., RSE s.r.o. a VisionCraft s.r.o. využili možnost zapojit se do akce „CEE Expo & B2B Forum for Sustainable and Smart Urban Development“, která úspěšně navázala na dva úspěšné ročníky Setkání partnerských měst a obcí ČR a HU a realizaci projektu „City For The Future“.

Mise se zaměřila na řešení a služby spojené s chytrým a udržitelným rozvojem měst, které prezentovala maďarským i českým starostům a odpovědným pracovníkům municipalit), místním integrátorům smart city technologií a firmám odpovědným za rozvoj města, komunální služby či digitalizaci za účelem nalezení nových obchodních příležitostí pro české technologické firmy nabízející řešení a služby pro municipality v oblasti smart city a udržitelné město.

Rozsahem jedinečné setkání starostů, zástupců žup, státní sféry, odborníků a českých i maďarských dodavatelů, respektive zástupců smart city projektů přineslo jedinečnou příležitost podniky z našeho regionu prezentovat se efektivně před úzkou cílovou skupinou – decision makery městských rozvojových strategií – a navázat cenné kontakty s cílem budoucí obchodní spolupráce.

Tato obchodní mise byla realizována za finanční podpory statutárního města Brna v rámci projektu „Centrum mezinárodního obchodu“.

 

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size