Our strategic projects

Centrum mezinárodního obchodu

RHK CMO

Více

INDUSTRY CLUSTER 4.0

IC 4.0 final

Read more

Enterprise Europe Network

een bez textu

Read more

Business Club

rhk businessClub verticalColor beztextu

Více

Project Education of Brno RCC‘s members II

vlajkaEU

Read more

Kont(r)akt

 

RHKB Kontrakt logo animace 300px

Více

Latest news

RHK Brno a Czech Aerospace Cluster ve spolupráci se zahraniční kanceláří CzechTrade ve Španělsku za podpory statutárního města Brna zvou 14. –16. května 2024 jihomoravské firmy k účasti na obchodní misi, která zamíří na mezinárodní B2B akci "AEROSPACE & DEFENSE MEETINGS SEVILLA".

Vysokou přidanou hodnotou akce je kromě prezentace ve společné expozici také možnost využití matchmakingové platformy, která nabízí účastníkům příležitost předem identifikovat strategické kontakty a požádat o schůzku s nimi, a to vždy na základě vašeho výběru. B2B jednání se budou konat na výstavišti.

Tento nástroj je velmi užitečný pro dodavatelské řetězce, nákupní i prodejní oddělení a technické týmy, které tak ušetří čas díky identifikaci správných kontaktů a analýze svých potřeb a možností.

CzechTrade a RHK Brno podporují firmy při jejich pronikání na zahraniční trhy, proto kromě vlastní realizace společné expozice nabízíme i doprovodné služby, jakými jsou třeba oslovení potenciálních partnerů s cílem podchytit jejich zájem, osobní asistence během veletrhu nebo aktivní účast při jednáních s obchodními partnery.

Společná expozice umožní prezentaci těm firmám, které neplánují samostatnou účast. Navíc díky službám zahraniční kanceláře CzechTrade ve Španělsku navštěvují národní stánek zájemci o spolupráci s tuzemskými dodavateli, což zvyšuje šance na úspěšný vývoz.

Více o veletrhu na webu https://sevilla.bciaerospace.com/en/

Proč investovat právě do AEROSPACE & DEFENSE MEETINGS SEVILLA 2024?

Akce je velmi kvalitní, organizována společností BCI Aerospace

  • Jedná se již o desátý ročník organizovaný v Seville.
  • Posledního ročníku se zúčastnilo přes 300 vystavovatelů z 30 zemí, významné zastoupení z řad španělských účastníků a Latinské Ameriky, přítomni byli i leadeři sektoru.
  • Součástí programu je konference, které se účastní každoročně desítky odborníků.
  • A&DM SEVILLA nabízí přímý matchmaking mezi účastníky akce na základě předběžného zájmu.
  • Akce proběhne v regionu Andalusie, který patří ke světově nejdůležitějším regionům v oblasti letectví a kosmonautiky.

Sektory aerospace a defense jsou silně podporovány španělskou vládou

  • Letecký a kosmický průmysl představuje jedno z největších výrobních odvětví ve Španělsku v oblasti high-tech integrovaných systémů.
  • Španělsko je 5. největším vývozcem v Evropě a 8. na světě v sektoru letectví.
  • Důraz na oblast vesmírného průmyslu dokazuje i založení Španělské vesmírné agentury v loňském roce, jejíž sídlo bylo umístěno právě do Sevilly, hlavního města autonomní oblasti Andalusie, která je nejvýznamnějším regionem toho sektoru v zemi.
  • Andalusie je jedním z hlavních leteckých center v Evropě s obratem 2,071 miliardy eur a v posledním desetiletí 2010-2020 téměř zdvojnásobila svůj letecký vývoz.
  • Andalusie je spolu s Toulouse a Hamburkem třetí největší oblastí v Evropě a jediná ve Španělsku, která má finální montážní linku (FAL) pro velká letadla, jako je ta v Seville pro A400M. Z tohoto důvodu a díky svému obratu je Andalusie považována za jedno z hlavních leteckých center v Evropě.
  • Andaluská vláda považuje toto odvětví za strategické a podporuje jeho projekty a investice. Správní rada andaluské regionální vlády schválila v březnu 2021 Andaluskou strategii pro letectví a kosmonautiku do roku 2027, která je nástrojem pro plánování, provádění a hodnocení veřejných opatření na podporu tohoto odvětví

Oborové zaměření veletrhu

  • Udržitelné letectví
  • Inteligentní výroba
  • Pokročilá letecká mobilita
  • Obrana
  • Vesmír

Nabízíme vám firemní prezentaci ve společné expozici s osobní účastí vašeho zástupce

  • Každá společnost či instituce se sídlem či pobočkou v Jihomoravském kraji bude mít ve společné expozici vlastní prostor pro vystavení modelů a vzorků.
  • Ve spolupráci se ZK CzechTrade ve Španělsku zajistíme komplexní servis přípravy a realizace osobní účasti od komunikace s organizátorem veletrhu, přes zajištění výstavní plochy, výstavbu expozice, zařazení do katalogu vystavovatelů, až po veškeré administrativní záležitosti.
  • Dále španělská kancelář zajistí služby v teritoriu pro vyšší návštěvnost společného stánku:       
         - Oslovení potenciálních partnerů, stručné představení vaší firmy a nabídka spolupráce - mailing s pozvánkou s logem CzechTrade k návštěvě vašeho stánku vybraným relevantním kontaktům v sektoru.
         - Zveřejnění profilu vaší společnosti na zahraničních webových stránkách španělské kanceláře www.czechtrade-espana.com a na sociálních sítích.
         -  Asistence pracovníků agentury CzechTrade, kteří vám rádi pomohou při jednáních s vašimi potenciálními obchodními partnery v rámci veletrhu.
         -  Asistence pracovníka CzechTrade pro tlumočení a překlad firemního profilu do španělštiny.
  • Připravíme plně vybavený moderní stánek pro firemní prezentaci, obchodní jednání, umístění firemního banneru, vzorků.

Firemní prezentace na ploše 6 m2 s osobní účastí vašeho zástupce je za 50 000 Kč bez DPH, každá další osoba je za 300 eur.

Malé a střední podniky i zástupci univerzit/výzkumných institucí se sídlem či pobočkou v Jihomoravském kraji mohou pro účast využít finanční podporu z rozpočtu statutárního města Brna prostřednictvím projektu „Centrum mezinárodního obchodu“, realizovaném RHK Brno (90 % z výše uvedené ceny).

Tito účastníci si tedy budou z vlastních zdrojů (v případě zapojení min. 5 podnikatelských subjektů z našeho regionu) pouze kofinancovat 10% z ceny v přihlášce za osobní účast (tj. 5.000,-Kč + DPH) a své cestovní náklady. Pokud nás do konce roku 2025 budete informovat o nově navázané mezinárodní spolupráci (partnerské dohodě) z této akce a potvrdíte nám ji písemně, vrátíme vám tuto částku jako "success fee" zpět.

V případě dotazů či zájmu o závaznou účast prosím kontaktujte nejpozději do 10. dubna 2024 RHK Brno: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size