Prestižní ocenění TOP Odpovědný leader v udržitelnosti 2022 získal Karel Plotěný, jednatel a zakladatel členských firem ASIO TECH a ASIO NEW, jeden z tahounů iniciativy Go Green! Karel Plotěný je skromný člověk, který ale dokázal vybudovat prosperující firmy a pro kterého udržitelnost není prázdnou frází.

Karel není muž plamenných projevů a velkých gest, vystupuje skromně, pokorně, řekl bych až plaše. ALE: Je to vizionář. S časem pracuje jako geolog. Má mimořádně silné myšlenky a jeho uvažování má nadčasovou platnost. Vždy, když o něčem svým plachým způsobem hovoří, si pečlivě zapisuji poznámky. Bravo, Karle, seš borec, hluboká úcta a respekt,“ gratuluje Čeněk Absolon, ředitel RHK Brno.

Pokora, pracovitost, skromnost, spolehlivost, úcta, důvěra, nadhled, odbornost, odpovědnost, optimismus a tah na bránu – to jsou charakteristiky Karla Plotěného podle jeho nejbližších spolupracovníků.

Screenshot 2022 11 09 at 14 44 03 Odpovědné firmy TOP top of novinky

Tam, kde ostatní vidí překážky, tam Karel vidí příležitosti a jde si za tím. Jako vizionář je spolehlivý. A co si pamatuji, tak vždy se ukázalo, že má pravdu – ať už jde nutnost řešení hospodaření s vodou, její recyklaci a další technologie nebo výrobky, které naši firmu dále posouvají, nebo směřování firmy tím správným směrem,“ vypíchnul Pavel Polášek, vedoucí oddělení inovací ve firmě ASIO.

Těšíme se na další spolupráci v rámci aktivit RHK Brno a Go Green!

Brno, 10. listopadu 2022
Votavová, RHK Brno

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size