Estonská firma Exponaut nabízí českým zájemcům zdarma možnost zapojit se do dynamické databáze udržitelných společností, sdružující inovátory, myslitele a tvůrce z celého světa, kteří jsou odhodláni utvářet udržitelnou budoucnost.

Jejich platforma přínáší realizovatelná řešení, inovativní technologie a pronikavé diskuse týkající se životního prostředí. Objevte neotřelé nápady renomovaných odborníků, navažte kontakty s pokrokově smýšlejícími lidmi a prozkoumejte trh s ekologicky šetrnými výrobky a službami.

Podrobné informace a možnost bezplatné registrace ZDE.

Navíc pak můžete být v rámci zpoplatněné prezentace viditelní na více místech, během řady mezinárodních událostí. Exponaut pomáhá poskytovatelům řešení v oblasti udržitelnosti při navazování kontaktů a vytváření sítí a prezentuje je na speciálních akcích (zejména ve Skandinávii a Pobaltí) – viz odkaz a ceník ZDE.

V případě dotazů kontaktujte RHK Brno: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size