RHK Brno
www.rhkbrno.cz
 
 Hrdá RHK Brno
Krásné ráno rodině hrdé RHK Brno,  zdravíme Vás v tento netradiční den s netradičním zpravodajem, minulý týden jsme redesignovali vstupní prostory, budeme otevírat v pátek, můžete u nás potkat spoustu zajímavých osobností, koukněte, seznámit se s novými členy, konzultovat zajímavá témata, pokud chcete mít jistotu, že se na Vás při konzultacích dostane, neváhejte si rezervovat téma a čas  ZDE, ještě telegraficky k soutěži z minulého čísla, vítězem se stal pan Aleš Karásek, jednatel firmy AMK Consulting s.r.o., na závěr dáme další soutěž, tipujte, kolik lidí k nám zavítá v pátek 1. 4., kdo bude nejblíž, opět získává lahev vína (e-mail pro odpovědi: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.) STOP! Váš Čenda Absolon
 
 
RHK Brno
Podnikatelská seznamka
Hledáte nové kontakty? Máme tu akci připravenou přímo pro Vás, čeká Vás 10 jednání po 10 minutách s možností navazujících individuálních schůzek.
Číst více
RHK Brno
Stali jste se nedávno manažerem, leaderem nebo nadřízeným svých dosavadních kolegů? Jak takovou situaci zvládnout? 
 
Číst více

 

 

RHK Brno
Hledáte nové obchodní příležitosti? Podívejte se dále, zahraniční odběratelé hledají např. dodavatele komponentů pro automobily...
Číst více

 

 

 

RHK Brno
Panelová diskuse na téma „Očekávání zaměstnavatelů od absolventů VŠ – budoucích manažerů, a vice versa“, 22. 4. 2016 na velvyslanectví ČR ve Vídni.
Číst více
RHK Brno
7. dubna navštíví Brno prezident Republiky Tatarstán J. E. pan Rustam Nurgalijevič Minnichanov, spolu s ním přijedou také zástupci firem, využijte příležitost navázat nové kontakty.
Číst více

 

 

 

 

 

 

S úctou a pozdravy
Mgr. Čeněk Absolon, Ph.D.
ředitel RHK Brno
Aktuální akce
Členové pro členy
www.rhkbrno.cz

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size