RHKB + FCZB!
Vážené dámy, vážení pánové,
dovolte mi, abych jménem RHKB a FCZB opravdu velmi poděkoval za skvělou podporu našemu klubu formou nákupu klubových sedaček v uplynulé sezóně následujícím členským firmám: Nová Mosilana, a.s., Hošek Motor a.s., HUTIRA - BRNO, s.r.o., Oční studio Aleš Žejdl s.r.o., REAL SPEKTRUM, a.s., M.B.KERAMIKA spol. s r.o., Everesta, s.r.o., AMK Consulting s.r.o., BEZ BANKY s.r.o. a PRVNÍ MORAVSKÁ SPOLEČNOST, spol. s r. o.
Osobně považuji FCZB za nedílnou, ba dokonce integrální součást našeho veřejného života a společenské odpovědnosti. Jako taková si zaslouží podporu i v dalším období, a to zvlášť poté, co se klub pod vedením Václava Bartoňka v uplynulé sezóně vydal trnitou, ale jedinou správnou cestou vlastních odchovanců a srdcařů Brňanů a Jihomoravanů na všech úrovních - a budou se dít velké věci. Kupte si spolu s námi proti reklamnímu plnění klubové sedačky (za pár peněz, v ceně je točené pivo a prima bašta na každém utkání) i v letošním roce, máme vyhrazený speciální sektor, pozvěte své obchodní partnery nebo zaměstnance na fotbal a vyrazte se pobavit.
V nové sezóně půjdeme z prvního místa, FCZB, you´ll never walk alone!
Čenda
KONTAKT - KONTRAKT
Přípravy na akci Kontakt-Kontrakt 2019 při MSV jsou v plném proudu. Registrace je stále otevřena, již registrovaným firmám připomínáme, že si již nyní mohou vyžádat schůzky.
NOVÍ ČLENOVÉ
Představenstvo RHK Brno na svém červnovém zasedání přijalo 8 nových firem, seznamte se.
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Připomínáme, že do konce června  se můžete registrovat na golfový turnaj či golfovou kliniku za zvýhodněných podmínek!
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
Dovolujeme si Vás pozvat na den otevřených dveří ve sklepě naší velmi aktivní členské firmy ZEMAX Šitbořice a.s. Pokud máte rádi víno, neváhejte a zastavte se, určitě si pochutnáte.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size