Golf, obchodní mise, vzdělávání...
Vážené dámy, vážení pánové,
je tu naše první podzimní kontaktní akce, podnikatelské setkání
"Golfové hrátky 2019". Pro hráče máme připraven turnaj na 18 jamek, golfovou kliniku, pro ostatní pak workshop na téma "Podpora podnikání z evropských zdrojů", program dne zakončíme neformálními jednáními účastníků. Vše proběhne v krásném prostředí golfového resortu Kaskáda. Neváhejte a registrujte se, pokud tak učiníte do středy 28.8., získáte zvýhodněnou předprodejovou  cenu.
Těším se na osobní setkání a přeji krásný slunečný víkend.
Čenda
OBCHODNÍ MISE
Ve spolupráci se statutárním městem Brnem připravujeme výjezd brněnských firem na Ukrajinu. Vydejte se navázat nové obchodní kontakty! Účast je vhodná především pro firmy z oblasti strojírenství, energetiky a vodohospodářství.
KONFERENCE
Chcete exportovat a nevíte jak na to? Přihlaste se na konferenci a získejte všechny potřebné informace na jednom místě. Brno 19.9.2019.
SENINÁŘ
Jak se bude vybíjet ekonomika v příštím roce, zda je výhodnější čerpat podporu podnikání ve formě dotace či úvěru, jaké výzvy nás čekají, a mnoho dalšího se dozvíte na tomto workshopu. Registrace zdarma.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
g+    Facebook    Twitter    Instagram
© 1996 — 2016 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size