RHK Brno - aktuálně
Vážené dámy, vážení pánové,
vzhledem k současné situaci jsme nuceni také my omezit provoz, služby exportních dokumentů a CzechPointu budou v následujících dnech poskytovány pouze 20., 23., 25. a 27. 03. v době 8:00 – 11:00 hod.
Zrušili jsme všechny akce a školení plánované do 27. března 2020.
Pro potřebnou komunikaci, prosím, využívejte pouze e-mailů uvedených v kontaktech na našich webových stránkách, na pevných linkách nebudeme  k dispozici.
Aktuální informace od nás a HK ČR pro podnikatele naleznete na našem webu ZDE.
Jsme rovněž v kontaktu s naším krajem a městem a dotazujeme se, jaká opatření na zmírnění negativních ekonomických důsledků pro podnikatele budou přijata, budeme Vás v následující době o výsledcích informovat.
V případě, že můžete ostatním členům poskytnout jakoukoli pomoc v současné situaci, dejte nám vědět, rádi Vaši nabídku zveřejníme (kontaktní e-mail pro nabídky: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).
Dámy a pánové, ano, situace je vážná a ekonomické dopady budou bolestivé. Ale na kolena nás ten bacil nedostane. Prostě nedostane! A s milostí Nebes, vzájemnou ohleduplností a soudržností to zvládneme!
Čenda
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size