Na max!
Vážené dámy, vážení pánové,

jsem velmi rád, že navzdory koronavirové nenáladě společenství RHKB žije, jak se patří, včerejší cyklomučení, jehož hlavními protagonisty byli Patrik Tuza, Aleš Žejdl a Milan Sedláček (pěkně děkuji jak za včerejší, tak i dnešní bolest), je toho jasným důkazem, koukejte …
 
Velká gratulace naší členské kosmické a astrální firmě S.A.B. Aerospace, jíž se podařila velká věc, viz níže.
 
Jedeme na max, běží vzdělávací projekty, připravujeme Technologické dny, Kont(r)akt i vzdělávací a kontaktní akce. Zapojte se!
Čenda
VZDĚLÁVÁNÍ
Čeká na Vás 8 lekcí pod vedením lektorů a profesionálů z různých odvětví s velkou dávkou praktických rad a zkušeností. Nově je účast v kurzu ZDARMA.
KONFERENCE
Chcete exportovat a nevíte jak na to? Připravili jsme pro Vás konferenci, která Vás seznámí s kulturními odlišnostmi v jednotlivých zemích, naučí Vás prezentačním dovednostem a představí nástroje pro zajištění zahraničního obchodu.
B2B JEDNÁNÍ
B2B individuální jednání českých a slovenských firem proběhnou 19. října v Žilině a jsou určena pro firmy z odvětví strojírenství, elektrotechnika, energetika a ekologie.
AKTUÁLNĚ
Do historie se tato událost zapíše díky tomu, že na palubě rakety byl i nosič naší členské firmy S.A.B. Aerospace, který vynesl do vesmíru najednou 53 družic.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
⚬ Akce
g+    Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size