Arcivévoda, business a kontakty

 
Arcivévoda, business a kontakty
Vážené dámy, vážení pánové,
 
připravujeme setkání s vnukem posledního rakouského císaře, uherského a českého krále Karla I. Karlem Habsbursko - Lotrinským.
Přijďte diskutovat politická, hospodářská i kulturní témata, pobavíme se také o možnostech vzájemného rozvoje na ose Brno - Vídeň.
Čeká nás odpoledné plné inspirativních názorů a myšlenek.
Setkání proběhne 13. října, registrujte se zde.
 
Čenda
P.S. Včera jsme se za krásného počasí projeli na kole, degustovali víno a v neposlední řadě spoustu neformálních kontaktů, koukejte na fotky.
B2B JEDNÁNÍ
V letošním roce jsme pro Vás opět spustili platformu pro registraci kooperačních schůzek při Mezinárodním strojírenském veletrhu. Registrace firem je otevřena, přidejte se.
GO GREEN!
Přijďte a vykopněte s námi do světa iniciativu Go Green! a sérii semi/webinářů na témata udržitelného podnikání a enviromentálně příznivého přístupu. Nyní jsme zprovoznili portál pro rezervaci kooperačních schůzek.
MANAŽERSKÉ SETKÁNÍ
Ve spolupráci s členskou firmou SOVA NET, s.r.o.Vás zveme na jedinečné setkání významných tuzemských manažerů. Využijte zvýhodněného vstupného pro členy RHKB s kódem "MeetUP Z RHK".
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Indie patří k našim důležitým obchodním partnerům v Asii se značným růstovým potenciálem. Přijďte se seznámit s možnostmi spolupráce.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size