Investice, vzdělávání i zábava!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
těší mě opravdu velké množství Vašich reakcí na soutěž z minulého čísla zpravodaje, přezdívka „Andělská pěst“ patří první mistryni světa boxu v českých barvách Fabiáně Bytygi. Pokud ji chcete vidět na vlastní oči, nezapomeňte si zajistit lístky na boxerský galavečer, který proběhne 5. března 2022.
Vítězem naší soutěže se stal předseda představenstva firmy Amper Savings Martin Nádeníček. A zvláštní cenu vyhrál obchodní ředitel společnosti Folza Lukáš Hanák za mimořádně vtipnou odpověď.
 
A teď pozor: Pokud chcete investovat do firem nebo tu svoji prodat, rezervujte si termín 29.3. a zastavte se k nám načerpat inspiraci. Přednášet bude mimořádně kompetentní, svérazný, neuchopitelný a chladně matematicky uvažující archetyp!

Čenda
PLES
Dle posledních informací v médiích, vláda uvolní opatření týkající se omezení počtu osob na akcích, což nám umožní zrealizovat naši divokou tancovačku. Rezervujte si svá místa, dokud je z čeho vybírat!
AKTUÁLNĚ
Firma získala nový kontrakt s Evropskou vesmírnou agenturou (ESA) na vývoj a výrobu pokročilého typu zařízení pro hladké vypouštění družic ve vesmíru, a nejen to, čtěte.
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
Jak vstoupit na ruský b2b trh průmyslového zboží
Zveme Vás na seminář, který se bude zabývat hlavními praktickými mechanismy fungování na ruském trhu průmyslového zboží a pomůže Vám získat ucelené znalosti o tom, jak začít působit v RF.
GO GREEN!
Členská společnost ASIO přináší záznam krátkých přednášek o vodě, legislativě, aktuálních pojmech a technice. Přednášky jsou určené pro projektanty, vodoprávní úředníky a další, kteří ve své praxi přicházejí do styku s administrativou kolem vody.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size