Vyberte si!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
připomínám naše aktivity v souvislosti se zaměstnáváním ukrajinských uprchlíků, mrkněte na aktuální nabídku a v případě zájmu nás kontaktujte.
 
Dále upozorňuji, že se na brněnském výstavišti v termínu od 26. května (13.00-18.00) do 27. května 2022 (09.00 - 18.00) uskuteční bezplatný pracovní veletrh pro uchazeče o zaměstnání z Ukrajiny. Pokud hledáte zaměstnance/zaměstnankyně, zaregistrujte se.
 
Koukněte na nabídku akcí níže nebo na našem webu, je z čeho vybírat! Zúčastní se jich i političtí představitelé města a kraje, takže bude možnost diskutovat o aktuálních otázkách.
Čenda
PODNIKATELSKÉ SETKÁNÍ
Pojďte s námi na procházku do lesa, načerpáte pozitivní energii, odpočinete si, dozvíte se zajímavosti o okolní krajině nebo můžete s dětmi poznávat stopy zvěře, již 12. května 2022.
PASOVÁNÍ NOVÝCH ČLENŮ
Pasování nových členů RHK Brno, workshop na téma Prodej firmy a chytrá investice, kooperační burza, neformální jednání firem, občerstvení, to vše Vás čeká 10. května na RHK.
WORKSHOP
Aktuálně nikde jinde než u nás v Brně!
Využijte skvělé příležitosti a získejte know-how od marketingového profesionála, který pracoval 14 let v Red Bull marketingu, školil a konzultoval pro 500+ organizací.
GO GREEN!
Připravujeme další seminář / webinář z cyklu Go Green, jeho tématem tentokrát budou úspory vody.
KONFERENCE
Získejte informace i praktické zkušenosti  z oblasti implementace designu do procesů, tedy řešení design managementu. Design bude skloňovaný z pohledu produktu, vývoje, trendů, vizuální identity i fotografie.
WORKSHOP
Kdo se s nimi spřátelí již teď, bude mít náskok.
Budoucnost se ale bez nich neobejde.
Kryptoměny přinášejí pořád více otázek než odpovědí.
AKTUÁLNĚ
V Česku MBA spadá do celoživotního vzdělávání a jeho forma a kvalita nejsou v podstatě nijak regulovány. Proto je potřeba při výběru programu důkladně zvažovat mnoho atributů. Které jsou ty nejdůležitější, Vám nabízí následující přehled.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size