Energie, úspory, nezávislost!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
dnes je virtuální pátek.
 
Přijďte 2. listopadu na RHKB, na programu bude opět energetika, hlaste se na panelovou diskusi na téma Energie, úspory, nezávislost.
 
Jsme Vaše RHKB. Mačkáte z nás to nejlepší!
 
Čenda
PODCAST
Poslechněte si rozhovor moderátora Lukáše Smelíka s Danielem Ševčíkem (Unicorn) a Tomášem Rendlou (Flowbox) – vysvětlí pojmy a pomohou vidět příležitost, kterou současný energetický trh skýtá.
VZDĚLÁVÁNÍ
Zvyšte radikálně věrnost zákazníků ke své značce a firmě díky unikátnímu obsahu své firemní komunikace. Tvořte firemní časopisy, newslettery a nezapomínejte ani na vizuální stránku prezentace.
B2B JEDNÁNÍ
Hledáte nové partnery zejména v oblasti potravinářství, kosmetiky a osobní péče. Hledejte je ve Slovinsku! Se zástupci slovinských firem se můžete potkat v Praze 1.-2.12.2022
VZDĚLÁVÁNÍ
Připojte se k nám osobně na kreativní snídani s Meta Boost a naučte se, jak rozvíjet své digitální dovednosti, vytvářet poutavý obsah pomocí Reels a rozvíjet svou značku pomocí Facebooku a Instagramu.
SEMINÁŘ
Ve spolupráci s VUT Brno Vás zveme na sérii bezplatných seminářů zaměřených na simulaci a návrh radiofrekvenčních obvodů. Součástí kurzu je seznámení s měřicími technikami a základy práce se softwarově definovanými platformami.
AKTUÁLNĚ
Paměť národa, která se věnuje zaznamenávání příběhů pamětníků, pracuje na otevření Institutu paměti národa v Brně. Institut bude skrze interaktivní a multimediální expozici přibližovat příběhy těch, kteří sami zažili totalitní režimy. Podpořte IPN Brno a pomozte jejich činnosti.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size