Samá gratulace, mileniálové, pozvánky…
Vážené dámy, vážení pánové,
dovolte mi, abych vypíchl dvě akce, které se v tomto týdnu na komoře uskutečnily. Zorganizovali jsme seminář pro starosty na téma kybernetická bezpečnost.
Vzniká u nás velmi zajímavá platforma podnikatelů – mileniálů, jsou velmi mladí a neklidní! S nápadem přišel Vojta Juřenčák (Eko modular s.r.o.), okamžitě se přidali Tom Bábek (GS PLUS s.r.o.) a Honza Ševčík (SNADNEE s.r.o.) a teď spolu s nimi dáváme dohromady velmi zajímavou partu dalších mladých pušek, sledujte další kroky těchto draků. Viz včerejší první setkání.

Máme radost, že v soutěži Právnická firma roku 2023 se umístilo hned několik členských firem RHK Brno. Vítězem kategorie právnická firma roku pro domácí kancelář a v kategorii za nejlepší klientské služby se stala HAVEL & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelář, a zvítězila ve 4 odborných kategoriích.

Mezi (velmi) doporučovanými kancelářemi se objevují i Deloitte Legal s.r.o., advokátní kancelář, Doležal & Partners s.r.o., advokátní kancelář, SCHEJBAL & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelář, Valíček & Valíčková, advokátní kancelář, s.r.o. Gratulace!

Další gratulace putuje do firmy PBS Velká Bíteš, a.s. za druhé místo v národním kole soutěže Quality Innovation Award, a to za projekt Inovace technologií přesného lití nových typů odlitků žárových částí leteckých motorů a turbodmychadel.
Pokud chcete zhlédnout špičkové divatelní představení a být u toho, kdo bude vyhlášen nejlepší malou a střední firmou v Jihomoravském kraji, tj. vítězem soutěže SMEs4FUTURE, tak neváhejte s rezervací místa dne 30. listopadu v Redutě.
A koukněte dole na další pozvánky včetně našeho Neplesu a super workshopu týkajícího se prevence různých typů rakovin, ty dvě holky hrají velmi silný příběh.

Jsme Vaše RHKB. Adrenalin, endorfiny a svět v
 nadčasových souvislostech!
Čenda
SPOLEČENSKÝ VEČER
Tradičně netradiční neples
Čeká nás zábava nevázaná a ničím nesvázaná. Očekávejte nečekané, uvidíte nevídané. A možná přijde i...
Chci se přihlásit!
SEMINÁŘE
Exportujícím firmám by neměly dva lednové semináře. Na novinky v celním řízení bude zaměřen seminář 10. ledna a na INCOTERMS seminář 25. ledna.
MEZINÁRODNÍ OBCHOD
Ministerstvo zahraničních věcí spustilo interaktivní mapu globálních oborových příležitostí. Podívejte se na sedmou aktualizovanou verzi této publikace.
Chci se podívat!
PREVENCE
Záleží Vám na zdraví svých zaměstnanců? Co takhle je edukovat o prevenci a screeningu? Třeba na/místo vánočního večírku!
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size