Velvyslanectví Tuniska v ČR si Vás dovoluje informovat, že ve dnech 25. až 28. června 2024 se na výstavišti Kram Tunis v Tunisku uskuteční veletrhy "Logistica Africa EXPO 2024" a "Petroafrica 2024".

Zatímco veletrh "Logistica Africa Expo 2024" přiláká řadu odborníků z oblasti transportu a logistiky a shromáždí více než 200 vystavujících společností a průmyslových subjektů z celého světa s cílem podpořit globální spolupráci a urychlit konkrétní řešení k dosažení národních cílů, veletrh "Petroafrica 2024" navazuje na úspěch loňské události, která se konala v říjnu 2023 v libyjském Tripolisu, a jeho 9. ročník přivede dohromady více než 250 vystavujících společností a bude globálním tržištěm představujícím nové technologie a služby, které formují energetické systémy budoucnosti.

Tyto dvě hlavní obchodní akce Vám pomohou otevřít dveře na africký trh a zvýšit povědomí o možnostech spolupráce a podnikání v Africe.

Přihlášky na tyto veletrhy jsou k dispozici na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zdroj: Velvyslanectví Tuniské republiky v Praze

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size