Společnost Targi w Krakowie Sp. z o.o. nabízí českým firmám možnost účasti na veletrzích KOMPOZYT-EXPO® a SYMAS® MAINTENANCE, které se budou konat 16.-17. října 2024 v polském Krakově.

KOMPOZYT-EXPO®: Mezinárodní veletrh kompozitních materiálů, technologií a výrobků jedinou výstavou v Polsku, která se věnuje výhradně průmyslu kompozitních materiálů. Je zároveň nejvýznamnější oborovou akcí ve střední a východní Evropě. Vystavovatelé z celého světa na něm představují inovativní technologie, materiály a nové výrobky.

Webové stránky: www.kompozyt-expo.pl/en

 Nabídka pro vystavovatele: Offer for exhibitors (kompozyt-expo.pl)

Zpráva o návštěvnících a vystavovatelích v roce 2023: https://kompozyt-expo.pl/storage/file/core_files/2023/12/4/374da8f4b1463cded229f5a6e21f1bcd/RAPORT%20KOMPO_EN_2023.pdf

Videoreportáž z roku 2023: https://www.youtube.com/watch?v=WEYAeQHZr74

Datum konání: 16.-17. října 2024

Místo konání: EXPO Krakov, Polsko

SYMAS® MAINTENANCE: Mezinárodní veletrh práškových a sypkých technologií SYMAS® je jedním z nejvýznamnějších průmyslových veletrhů v Polsku, kde vystavovatelé komplexně prezentují technologie související se zpracováním, manipulací, přepravou, skladováním, tříděním, filtrací, separací, mletím a balením práškových a sypkých materiálů. Mezinárodní veletrh dodavatelů produktů a služeb pro údržbu MAINTENANCE je naopak jediným veletrhem v Polsku, který komplexně představuje technologie a metody pro předcházení neplánovaným odstávkám a zvyšování efektivity výroby průmyslových zařízení.

Spojení dvou široce zastoupených průmyslových témat - manipulace a dopravy práškových a sypkých materiálů s nástroji a metodami údržby - na jedné akci umožňuje komplexní prezentaci řešení pro většinu výrobních podniků.

Webové stránky: https://symas.krakow.pl/en

Nabídka pro vystavovatele: Offer for exhibitors (symas.krakow.pl)

Zpráva o návštěvnících a vystavovatelích 2023: SUMMARY - SYMAS 2023.pdf (targi.krakow.pl)

Videoreportáž z veletrhu 2023: https://www.youtube.com/watch?v=39944pGFg-E

Datum konání: 16.-17. října 2024

Místo konání: EXPO Krakov, Polsko

Pro návštěvníky je vstup na veletrh zdarma po předchozí registraci, která bude brzy k dispozici na výše uvedených webových stránkách.

Firmy, které se chtějí stát vystavovateli, mohou kontaktovat přímo organizační tým veletrhu. Zájemci, kteří se přihlásí do konce května, mohou počítat s nižšími cenami stánků, a čím dříve se přihlásí, tím delší a účinnější bude propagace jejich společnosti v online kanálech organizátorů před veletrhem.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size