RHK Brno a Czech Aerospace Cluster ve spolupráci se zahraniční kanceláří CzechTrade ve Španělsku za podpory statutárního města Brna zvou 14. –16. května 2024 jihomoravské firmy k účasti na obchodní misi, která zamíří na mezinárodní B2B akci "AEROSPACE & DEFENSE MEETINGS SEVILLA".

Vysokou přidanou hodnotou akce je kromě prezentace ve společné expozici také možnost využití matchmakingové platformy, která nabízí účastníkům příležitost předem identifikovat strategické kontakty a požádat o schůzku s nimi, a to vždy na základě vašeho výběru. B2B jednání se budou konat na výstavišti.

Tento nástroj je velmi užitečný pro dodavatelské řetězce, nákupní i prodejní oddělení a technické týmy, které tak ušetří čas díky identifikaci správných kontaktů a analýze svých potřeb a možností.

CzechTrade a RHK Brno podporují firmy při jejich pronikání na zahraniční trhy, proto kromě vlastní realizace společné expozice nabízíme i doprovodné služby, jakými jsou třeba oslovení potenciálních partnerů s cílem podchytit jejich zájem, osobní asistence během veletrhu nebo aktivní účast při jednáních s obchodními partnery.

Společná expozice umožní prezentaci těm firmám, které neplánují samostatnou účast. Navíc díky službám zahraniční kanceláře CzechTrade ve Španělsku navštěvují národní stánek zájemci o spolupráci s tuzemskými dodavateli, což zvyšuje šance na úspěšný vývoz.

Více o veletrhu na webu https://sevilla.bciaerospace.com/en/

Proč investovat právě do AEROSPACE & DEFENSE MEETINGS SEVILLA 2024?

Akce je velmi kvalitní, organizována společností BCI Aerospace

  • Jedná se již o desátý ročník organizovaný v Seville.
  • Posledního ročníku se zúčastnilo přes 300 vystavovatelů z 30 zemí, významné zastoupení z řad španělských účastníků a Latinské Ameriky, přítomni byli i leadeři sektoru.
  • Součástí programu je konference, které se účastní každoročně desítky odborníků.
  • A&DM SEVILLA nabízí přímý matchmaking mezi účastníky akce na základě předběžného zájmu.
  • Akce proběhne v regionu Andalusie, který patří ke světově nejdůležitějším regionům v oblasti letectví a kosmonautiky.

Sektory aerospace a defense jsou silně podporovány španělskou vládou

  • Letecký a kosmický průmysl představuje jedno z největších výrobních odvětví ve Španělsku v oblasti high-tech integrovaných systémů.
  • Španělsko je 5. největším vývozcem v Evropě a 8. na světě v sektoru letectví.
  • Důraz na oblast vesmírného průmyslu dokazuje i založení Španělské vesmírné agentury v loňském roce, jejíž sídlo bylo umístěno právě do Sevilly, hlavního města autonomní oblasti Andalusie, která je nejvýznamnějším regionem toho sektoru v zemi.
  • Andalusie je jedním z hlavních leteckých center v Evropě s obratem 2,071 miliardy eur a v posledním desetiletí 2010-2020 téměř zdvojnásobila svůj letecký vývoz.
  • Andalusie je spolu s Toulouse a Hamburkem třetí největší oblastí v Evropě a jediná ve Španělsku, která má finální montážní linku (FAL) pro velká letadla, jako je ta v Seville pro A400M. Z tohoto důvodu a díky svému obratu je Andalusie považována za jedno z hlavních leteckých center v Evropě.
  • Andaluská vláda považuje toto odvětví za strategické a podporuje jeho projekty a investice. Správní rada andaluské regionální vlády schválila v březnu 2021 Andaluskou strategii pro letectví a kosmonautiku do roku 2027, která je nástrojem pro plánování, provádění a hodnocení veřejných opatření na podporu tohoto odvětví

Oborové zaměření veletrhu

  • Udržitelné letectví
  • Inteligentní výroba
  • Pokročilá letecká mobilita
  • Obrana
  • Vesmír

Nabízíme vám firemní prezentaci ve společné expozici s osobní účastí vašeho zástupce

  • Každá společnost či instituce se sídlem či pobočkou v Jihomoravském kraji bude mít ve společné expozici vlastní prostor pro vystavení modelů a vzorků.
  • Ve spolupráci se ZK CzechTrade ve Španělsku zajistíme komplexní servis přípravy a realizace osobní účasti od komunikace s organizátorem veletrhu, přes zajištění výstavní plochy, výstavbu expozice, zařazení do katalogu vystavovatelů, až po veškeré administrativní záležitosti.
  • Dále španělská kancelář zajistí služby v teritoriu pro vyšší návštěvnost společného stánku:       
         - Oslovení potenciálních partnerů, stručné představení vaší firmy a nabídka spolupráce - mailing s pozvánkou s logem CzechTrade k návštěvě vašeho stánku vybraným relevantním kontaktům v sektoru.
         - Zveřejnění profilu vaší společnosti na zahraničních webových stránkách španělské kanceláře www.czechtrade-espana.com a na sociálních sítích.
         -  Asistence pracovníků agentury CzechTrade, kteří vám rádi pomohou při jednáních s vašimi potenciálními obchodními partnery v rámci veletrhu.
         -  Asistence pracovníka CzechTrade pro tlumočení a překlad firemního profilu do španělštiny.
  • Připravíme plně vybavený moderní stánek pro firemní prezentaci, obchodní jednání, umístění firemního banneru, vzorků.

Firemní prezentace na ploše 6 m2 s osobní účastí vašeho zástupce je za 50 000 Kč bez DPH, každá další osoba je za 300 eur.

Malé a střední podniky i zástupci univerzit/výzkumných institucí se sídlem či pobočkou v Jihomoravském kraji mohou pro účast využít finanční podporu z rozpočtu statutárního města Brna prostřednictvím projektu „Centrum mezinárodního obchodu“, realizovaném RHK Brno (90 % z výše uvedené ceny).

Tito účastníci si tedy budou z vlastních zdrojů (v případě zapojení min. 5 podnikatelských subjektů z našeho regionu) pouze kofinancovat 10% z ceny v přihlášce za osobní účast (tj. 5.000,-Kč + DPH) a své cestovní náklady. Pokud nás do konce roku 2025 budete informovat o nově navázané mezinárodní spolupráci (partnerské dohodě) z této akce a potvrdíte nám ji písemně, vrátíme vám tuto částku jako "success fee" zpět.

V případě dotazů či zájmu o závaznou účast prosím kontaktujte nejpozději do 10. dubna 2024 RHK Brno: O. Hrdlička, tel: 532 194 918, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size