Zástupci panamské ambasády nabízí českým firmám možnost zapojení do mimořádné akce v Panama City s rozsáhlou výstavou značek, výrobků a služeb pro podnikatele z více než 50 zemí. Rezervujte si termín 26.–29. května 2024 a připravte se objevit nové obchodní příležitosti, navázat mezinárodní kontakty a užít si vše, co Panama nabízí včetně setkání se společnostmi ze svobodné zóny Columbus či velkoobchodními odběrateli z latinskoamerického a karibského regionu.

Colon Free Zone World Fair Expo nabízí přímý přístup k:

  • rozsáhlé výstavě představující inovativní produkty a mezinárodně uznané značky za bezkonkurenční ceny a dodací lhůty,
  • logistickým a dopravním benefitům, prostřednictvím strategického umístění Colon Free Zone, využívající nejvýznamnější nákladní přístavy Atlantiku a Pacifiku,
  • obohacujícím zážitkům, včetně speciálních hotelových cen, exkluzivní přístup na špičkovou konferenci a networkingové aktivity navržené k podpoře strategických svazků, mimo další.

Pro více informací prosím navštivte webové stránky https://expoferia.auzonalibrecolon.com/ a kontaktujte organizátory přímo přes WhatsApp +507 6265-4228 nebo e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Zdroj: Velvyslanectví Panamy v Německu

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size