Velvyslanectví Tuniska v ČR si Vás dovoluje informovat a pozvat na druhý ročník mezinárodního zemědělského veletrhu, který se bude konat 14. –16. listopadu 2024 v Médina Yasmine Hammamet v Tunisku.

Na této mezinárodně významné akci se opět sejdou klíčoví hráči z Tuniska i ze zahraničí a vytvoří se dynamické prostředí pro plodnou výměnu a trvalou synergii. Již nyní je ohlášeno více než 200 zahraničních odborných návštěvníků, včetně těch ze středomořské Evropy, sousedních zemí a Afriky. Událost poskytuje výsadní platformu pro navázání kontaktů s tuniskými zemědělsko-potravinářskými společnostmi, prozkoumání nejnovějších trendů, sdílení osvědčených postupů a navázání strategických partnerství.

Nabízí jedinečnou příležitost setkat se s vedoucími představiteli zemědělsko-potravinářského sektoru na národní i mezinárodní úrovni. Jako zásadní platforma věnovaná rozvoji a inovačním synergiím výše zmíněných oborů se veletrh snaží posílit vítězná partnerství s klíčovou perspektivou podpory potravinové soběstačnosti v Tunisku, Africe i mimo ni. Již nyní je ohlášeno více než 200 zahraničních odborných návštěvníků, zejména ze středomořské Evropy, sousedních zemí a Afriky.

Salon International de l'Industrie Agroalimentaire, AGROBUSINESS MEDAFRICA EXPO 2024 pořádá pod záštitou ministerstva průmyslu, dolů a energetiky společnost PEAIX ve spolupráci s Národní zemědělsko-potravinářskou federací UTICA a ve spolupráci se všemi místními subjekty, které se podílejí na propagaci a rozvoji zemědělsko-potravinářského průmyslu v Tunisku.

Další informace naleznete na těchto webových stránkách:

www.agrobusiness-medafrica.com

Zdroj: Velvyslanectví Tuniské republiky v Praze

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size