Globální fórum, koncipované jako mezinárodní matchingová platforma pro udržitelnost, pořádá společnost Lazio Innova ve spolupráci s Unidustria e Assocamerestero a podporuje ho region Lazio a Římská obchodní komora. Proběhne ve dnech 16.–17. září 2024 v Římě. Jedná se o velmi prestižní akci s účastí velkých italských firem v oblasti energetiky, včetně ENI a ENEL, mobility a smart cities.

Program fóra, rozložený do dvou dnů, tvoří institucionální stoly, propagační workshopy a networkingová setkání, která dávají mezinárodním subjektům možnost představit příležitosti a projekty, o nichž se později diskutuje na důvěrných zasedáních.

Fórum je zaměřeno na špičkové technologie pro energetickou tranzici a aplikace v oblasti inteligentních měst:

- Zelená energie

- E-mobilita

- Pokročilé služby pro občany

- Oběhové hospodářství

Mezinárodní hráči a vybrané italské společnosti se mohou setkávat a sdílet projekty v oblasti výzkumu a vývoje, inovací, výroby a distribuce na základě oboustranně výhodného přístupu.

Další podrobnosti ZDE.

Spoluorganizátor fóra Lazio Innova má velký zájem na participaci českých firem a institucí na této akci a je připraveno jim v rámci fóra zajistit jednání s partnery.

Případné dotazy je možné adresovat v angličtině nebo češtině na pana Andreu Romagnoli (e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Zdroj: Velvyslanectví České republiky v Římě

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size