Velvyslanectví Tuniska v ČR si vás dovoluje informovat a pozvat české zájemce na mezinárodní salon digitální transformace, startupů a technologií v Africe a na Blízkém východě "BIGTECH", který se bude konat od 26. do 29. června 2024 na výstavišti Kram v Tunisu.

BIGTECH má být největší událostí pořádanou v Tunisku, která se věnuje technologiím, startupům a digitálním technologiím na africkém kontinentu a Blízkém východě.

Tato akce bude věnována tématu "Umělá inteligence a komplexní digitální transformace". Jejím cílem je navázat kontakty mezi aktéry v oblasti technologií, průmyslníky, investory, nově vznikajícími institucemi a národními i mezinárodními organizacemi.

Očekává se na ní účast více než 300 vystavovatelů a 20 000 návštěvníků z mnoha zemí. V jejím rámci bude uspořádáno na 130 seminářů, panelových diskusí a workshopů, zároveň také pět paralelních akcí, zejména osmé zasedání "Tuniského digitálního summitu" a třetí ročník "Afrického summitu začínajících podniků".

Další informace naleznete na webových stránkách https://www.bigtech.africa/ nebo na vyžádání přes RHK Brno (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.).

Zdroj: Velvyslanectví Tuniské republiky v Praze

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size