Česko-polská obchodní komora si vás dovoluje seznámit s každoroční událostí, kterou pořádá společně s Generálním konzulátem Polské republiky v Ostravě letos už po třicáté. Uskuteční 13. června 2024 v Ostravě. Pravidelně se této akce účastní na 200 zástupců z řad podnikatelů, organizací na podporu podnikání, vládních a nevládních institucí, zástupců státní správy a místních samospráv.

Tato událost se řadí k nejvýznamnějším svého druhu v regionu Moravskoslezského kraje, a to z hlediska rozvoje v oblasti podnikatelských aktivit, cestovního ruchu a v neposlední řadě kulturně - společenských vztahů mezi všemi účastnickými zeměmi: Českou republikou, Polskem a Slovenskou republikou.

Setkání podnikatelů je koncipováno jako vzdělávací a společenská událost s celodenním programem rozděleným do dvou částí:

Dopolední konferenční část s diskuzními panely bude probíhat v ostravské Nové radnici v konferenci s důrazem na nejdůležitější společná témata účastnických zemí jako je:

  • Význam zapojení Česka, Polska a Slovenska do nadnárodních vojensko-politických a ekonomických struktur NATO a EU v souvislosti s výročími vstupu mezi členské státy.
  • Význam aktivní účasti Česka, Polska a Slovenska při vyjednávání o ukončení vojenského konfliktu na Ukrajině.
  • Zavedení a uskutečnění společného postupu Česka, Polska a Slovenska při zvládání migrační krize.

Odpolední kulturně – společenská část XXX. Setkání podnikatelů České, Polské a Slovenské republiky proběhne tradičně v zahradách Generálního konzulátu Polské republiky v Ostravě a je koncipována jako společenský večírek s kulturním programem a příležitost ke vzájemnému poznávání a sbližování partnerů nejen obchodně.

Přihlásit se můžete na odkazu ZDE.

Zdroj: Česko-polská obchodní komora

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size