českým partnerům.

Zkušená a dobře zavedená maďarská slévárna nabízí své služby v oblasti přesného lití přes 40 let.

Od roku 2008 má společnost obrobnu s více než 25 CNC soustruhy a frézami a konvenční obráběcí stroje. Kvalitu zajišťuje vysoce kvalifikovaný technický tým a dobře organizovaný systém zajišťování kvality.

Společnost je tzv. „klientská“ slévárna, to znamená, že díly, které vyrábí (odléváním a obráběním), vyrábí podle výkresů nebo 3D modelů svých klientů. Využívá technologie lití do ztraceného vosku, v případě potřeby zajistí  mechanické opracování, povrchové úpravy nebo dalších doplňkové služby. Možnost tisku 3D modelů a aplikace modelů ve výrobě společnosti umožňuje rychlé vyhotovení prototypů a výrobu jednotlivých dílů.

Stručný popis nabídky spolupráce je ke stažení ZDE , případně na webu společnosti https://magyarmet.com/en/

V případě zájmu o spolupráci prosíme o zaslání kontaktních údajů a stručného představení Vaší firmy v angličtině na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. s uvedením značky BOHU20220406028

Tyto informace následně předáme zástupci firmy, který poté bude k dispozici pro další komunikaci.Výměna kontaktů je bezplatná, realizováná v rámci aktivit sítě Enterprise Europe Network.

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size