Úspěšně, bezpečně, odpovědně a úsporně!

 
Business, inspirace i dobročinnost!
Vážené dámy, vážení pánové,
tento týden jsme měli na baráku 24/7 plno! Platforma Life Sciences 4.0 hostila dva špičkové tematické kulaté stoly, na kterých se diskutovalo o využití digitalizace a umělé inteligence ve zdravotnictví a nutnosti kybernetické bezpečnosti.
V Budapešti jsme odehráli druhou letošní podnikatelskou misi zaměřenou na technologie pro chytrá města. Koukněte na fotky z místa.

A teď pozor: Máme pro Vás pár volňásků na super zážitkovou plavbu po přehradě (s ohňostrojem v rámci Ignis Brunnensis), která se bude konat 10. června. Vstupenky mohou získat ti z Vás, kteří do úterý 30. května správně odpoví na soutěžní otázku: Kolik poboček má členská společnost Valíček & Valíčková, advokátní kancelář, s.r.o.?
Jsme Vaše RHKB. Jedeme pouze v režimu all-in!
Čenda
SEMINÁŘ
Jaké jsou hrozby v kybernetickém prostoru? Jak ohrožují kontinuitu Vašeho podnikání? Jak lze podpořit Vaše podnikání v oblasti kyberbezpečnosti? Přijďte 15. června k nám a poslechněte si odborníky a zjistěte, jak se můžete bránit a kdo Vám poradí.
SEMINÁŘ
Společné podnikání
Jak nastavit pravidla hry mezi společníky / akcionáři? Nejen pravidla dělení zisku, ale i zodpovědnosti, nákladů. Seminář 14. června u nás s HAVEL & PATNERS.
EXKURZE
INDUSTRY CLUSTER 4.0 a B + R automatizace zvou ve dnech 28.–29. června na veletrh Automatica do Mnichova a na exkurzi do centrály B&R v Eggelsbergu. Načerpejte inspiraci přímo u zdroje!
GO GREEN!
Jak se prakticky postavit k úsporám energií. Digitalizace energetických dat – proč a nač? Přínosy ESG. Zemní plyn či vodík? Členská společnost PKV BUILD vysílá rozhovor s Tomášem Michnou 15. června. Přihlaste se nyní.
DOBRÁ VĚC
Víte, že první elektrifikované divadlo na světě bylo Mahenovo divadlo v Brně? A měl v tom prsty přímo Edison! Podpoříte divadlo ve snaze přejít na úspornější osvětlení symbolickou koupí žárovky?
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996–2023 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size