Konečně (snad) normální provoz!
Vážené dámy, vážení pánové,
 
příprava tradiční akce Kontakt-Kontrakt je v plném proudu. Projděte registrované firmy, vyberte partnery pro jednání, rezervujte si schůzky, které proběhnou v rámci Mezinárodního strojírenského veletrhu. Registrace zde.
Včera na bowlingu skvělá nálada, absolutním vítězem souboje výborných hráčů jednatel AMK Consulting Aleš Karásek!
Závěrem posílám velké gratulace naší členské firmě Tatum Blockchain Services s.r.o., která se svou platformou zvítězila v celoevropském kole světové soutěže SWCSummit.
Čenda
CENTRUM MEZINÁRODNÍHO OBCHODU
Dovolujeme si Vás pozvat na seminář o příležitostech pro české podnikatele v Itálii, spojený s networkingovým setkáním se zástupci vybraných italských firem, které již působí v Jihomoravském kraji.
GO GREEN
Naše členská firma Asio se stala partnerem i prezentujícím zajímavé konference zaměřené na hospodaření s vodou. Podívejte se na přednášku pana Plotěného a přečtěte zajímavosti z této akce.
VZDĚLÁVÁNÍ
Všimli jste si, že klasické náborové metody již nefungují, chcete zjistit, jak je zefektivnit? Hledáte do svého týmu šikovné lidi? Pak se přihlaste na tento seminář!
SEMINÁŘ
E-commerce, tvorba analýzy trhu a strategie expanze, branding a brand positioning, online marketing vs. běžné marketingové nástroje, jak oslovit zákazníka a jak se správně prezentovat. Všechna témata budou zaměřena na německý trh.
ZJISTIT VÍCE NA WWW.RHKBRNO.CZ
   Facebook      Instagram
© 1996 — 2020 Regionální hospodářská komora Brno
Z ODBĚRU SE MŮŽETE ODHLÁSIT

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size