ABA – Invest in Austria je agentura Rakouské republiky pro usídlování podniků. Je to první kontaktní místo pro mezinárodní podniky, které chtějí v Rakousku založit vlastní společnost. Služby ABA – Invest in Austria jsou pro investora bezplatné.

30 kvalifikovaných spolupracovníků je nebyrokraticky s jejich znalostmi k dispozici mezinárodním podnikům. Tito spolupracovníci nabízí informace na míru, podporu a poradenství v následujících oblastech:

• aktuální údaje k místu podnikání v Rakousku

• politické a hospodářské rámcové podmínky

• hledání a výběr lokalit

• pracovněprávní a daňověprávní otázky

• subvence a financování

• poradenství při zakládání podniků

• vyřizování formalit, t.j. povolení provozní činnosti, žádosti o subvence, pracovní povolení nebo víza

• zprostředkování nutných kontaktů v Rakousku

• otázky týkající se lokalit po realizaci projektu

• kontaktní osoby při rozšiřování investiční činnosti

Location Austria, rakouská Film Commission, byla založena v roce 1997 jako organizace ABA – Invest in Austria. Je to první kontaktní a servisní místo pro mezinárodní filmové produkce v případě natáčení v Rakousku → www.locationaustria.at

Fakta & čísla

V roce 2017 společnost ABA – Invest in Austria prováděla úspěšnou poradenskou činnost pro 344 mezinárodních firem v otázkách jejich zastoupení v Rakousku. Tyto firmy investovaly 723,85 milionů eur a vybudovaly 2672 nových pracovních míst. 34 podniků učinilo v roce 2017 investice v oblasti výzkumu a vývoje (R&D) v rozsahu 127,75 milionů eur a zřídilo 688 pracovních míst.

Od založení v roce 1982 bylo v Rakousku za podpory organizace ABA – Invest in Austria zrealizováno 3822 mezinárodních umístění firem, vybudováno 57710 nových pracovních míst a učiněny investice v rozsahu 9,17 miliard eur.

Kontaktní osoba pro české zájemce:

Ing. Lucie Plšková

ABA - Invest in Austria

Tel.: +420 732 185 336

Email:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

https://investinaustria.at

www.xpandio.cz

Podnikatelům, kteří zvažují vstup nebo rozšíření svých aktivit do Rakouska, můžeme nabídnout také tuto publikaci o podnikání v Rakousku, kterou najdete ZDE

Zůstaňte v kontaktu

Formulář se odesílá, počkejte prosím...

Vaše soukromí je pro nás důležité. Jestliže se chcete dozvědět více o našich zásadách při ochraně osobních údajů, přečtěte si zde.

Generální partner:

DRFG Investiční skupina logo2018              czech fund

Naši partneři

logo brno3 logotyp jihomoravsky  generali logo  logo-komora   verygoodies    ndb logo
logo DevelopmentAid main large size